0
0.00
  • Een lege winkelwagen

    You have no item in your shopping cart

Kantoorbeplanting

De inspirerende werkplek

Bloemen en planten in kantoorruimten zijn goed voor de werkende mens. Hiermee creëer je een individuele werkomgeving én breng je kleur in ieder kantoor. Zo ontstaat een inspirerende werkplek. Bovendien zorgen planten voor een gezond werkklimaat.

Talrijke onderzoeken hebben aangetoond dat planten stress verminderen, hoofdpijnklachten wegnemen en helpen tegen verkoudheden! Zeker in kantoren waar het binnenklimaat wordt geregeld door een airco, zijn veel planten een absolute noodzaak voor een gezond werkklimaat. Informeer bij Rietveld Bloemisten naar de mogelijkheden voor een kantoorbeplanting.

Schaal wit

In 4 stappen naar een ander klimaat

Een inspirerende werkplek is zo gerealiseerd! Met behulp van ons 4-stappenplan ontstaat een groene en fleurige werkplek waarnaar u geen omkijken heeft.

Voor een inspirerende werkplek moeten planten, bloemen en accessoires met de omgeving in harmonie zijn. Rietveld Business Bloemisten komt vooraf bij u kijken, zodat zij een passend voorstel kan doen.

U kunt samen met Rietveld Business Bloemisten de showroom van de groothandel bezoeken. Daardoor kunt u zich een goed beeld vormen van de mogelijkheden en uw eigen voorkeuren.

In samenspraak met Rietveld Business Bloemisten kunt u het beschikbare budget optimaal besteden. Op grond van onze ruime ervaring kunnen wij ook met een beperkt budget prima uit de voeten. Vaak is het mogelijk met slimme oplossingen een verrassend eindresultaat neer te zetten.

Is de inspirerende werkplek eenmaal gerealiseerd, dan is natuurlijk regelmatig onderhoud nodig om het groen in optimale conditie te houden. Ook hiervoor is Rietveld Business Bloemisten de aangewezen partner.

Wilt u dat wij u terug bellen voor een persoonlijk advies of antwoord op uw vraag?

Mail ons uw gegevens en wij nemen spoedig contact met u op.

Login

Register | Lost your password?