0
0.00
  • Een lege winkelwagen

    You have no item in your shopping cart

Abonnement vers voor in huis

13072014 107
Orchidee
boeket

Bloemenabonnement

Uw woonkamer, leefkeuken, hal en en eetkamer zijn de sfeerbepalende ruimtes in huis. Allemaal plaatsen waar een abonnement van Rietveld Bloemisten uitkomst kan bieden. Periodiek wordt een speciaal voor uw locatie samengesteld arrangement van verse bloemen bij u bezorgd. Rietveld Bloemisten ontzorgt daarbij volledig. We ruimen niet alleen het oude boeket voor u op, ook uw vaas gaat mee terug om grondig te worden gereinigd.

Een mooi boeket verse bloemen creëert direct een en een prettige, inspirerende en sfeervolle leefomgeving. Vanzelfsprekend maken wij elk arrangement passend bij de ruimte en de sfeer van de omgeving en spelen we daarbij in op de verschillende seizoenen.

En komen we altijd weer met iets verrassends.

Orchidee abonnement

Prachtige Orchideeën voor uw woonkamer, hal en eigenlijk andere ruimtes. Alle arrangementen worden geleverd inclusief bijpassende schaal of pot.

De arrangementen worden elke twee maanden door ons opgehaald, schoongemaakt en onderhouden zodat het enige wat u nog hoeft te doen is.. er van genieten.

Relatie-abonnement

Vergeet nooit meer een verjaardag, trouwdag, jubileum van mensen die belangrijk voor u zijn. Privé, maar ook zakelijk. Wij inventariseren eenmalig samen met u wie wanneer een mooi boeket verdiend. Daarna hoeft u nergens meer aan te denken. Dat doet Rietveld Bloemisten voor u! Een week voor de opgegeven datum vraagt Rietveld Bloemisten u automatisch wat u op het kaartje wilt hebben en of er nog speciale wensen zijn.

Op de afgesproken dag ontvangt de door u opgegeven persoon een prachtig boeket.

Uiteraard zijn alle voornoemde abonnementen ook voor kantoor beschikbaar.

Rietveld Bloemisten verzorgd voor steeds meer particulieren de interieurstyling met adviezen, unieke op maat gecreëerde objecten en maatwerk bloemen of (seizoens)object abonnementen.

Wilt u dat wij u terug bellen voor een persoonlijk advies of antwoord op uw vraag?

Mail ons uw gegevens en wij nemen spoedig contact met u op.

Login

Register | Lost your password?